Origo Club

  • About
  • Menu
  • Reservations
  • Events & Private Dining
  • Art Gallery
  • Contact
  • About
  • Menu
  • Reservations
  • Events & Private Dining
  • Art Gallery
  • Contact

Follow Us

  • Facebook
  • Instagram
  • WeChat

Menu

  • Lunch (Tues-Thur 11am-3pm ; Fri-Sat 11am-1pm)
  • Dinner (Tues-Sat 5h30-10pm)
  • Afternoon Tea (Fri-Sat 1h30-4pm and Sun 11am-5pm ONLY)
  • Coffee & Tea
  • Drinks
  • Wine

Lunch

  • Charcuteries 18
    cured meats, pickles, pommery dijon
  • Fromages 18
    cheese plate, pear butter, berry gel, candied nuts
  • Soupe du Jour 8
  • Salade de Kale “Lyonnaise” 12
    kale salad, smoked oyster mushroom, pickled fennel, comté, fresh cheese
  • Croque-Madame 16
    mornay sauce, truffle ham, fried egg
  • Pâté de Campagne sur Baguette 17
    country pâté on french baguette, pickles, spicy aioli, cilantro
  • Moules et Frites 22
    mussels and clams, andouille sausage, tomato, garlic & chili sauce, french fries
  • Pâtes au Saffran et Crevettes Géantes 22
    pasta with prawns, cherry tomatoes, saffron velouté
  • Cassoulet 28
    duck confit, toulouse & veal sausages, white beans, pancetta
  • Steak Frites 28
    grilled steak, pink peppercorn and sautéed onions gravy, french fries

Dessert

  • Crème au Rhum et à l'Orange 7
    panna cotta with rum, orange and tuile
  • Viennoiseries et Pâtisseries
    assorted pastries are delicately prepared daily and presented in the display case to enjoy here or to take home

Mignardises

  • Huîtres 4.25 /ea
    oysters, mignonette pearl, horseradish
  • Escargots Beurre Maître d’Hôtel 15
    snails in lemon, garlic & parsley butter
  • Salade d’Hiver 18
    pickled baby vegetables & beets, goat cheese, pears, pine nuts, croutons
  • Charcuteries 18
    cured meats, pickles, pommery dijon
  • Caviar 180
    blinis, crème fraiche, chives, shallots, eggs two ways, lemon

Petits plats

  • Salade de Kale 'Lyonnaise' 16
    kale salad, smoked oyster mushroom, pickled fennel, comté, fresh cheese
  • Boeuf Tartare 18
    beef tartar, cured yolk, cornichon, shallot, dijon, horseradish mayo, chips
  • Moules et Coquillages 23
    mussels and clams, andouille sausage, tomato, garlic & chili sauce
  • add pommes frites +5
  • Terrine de Foie Gras 24
    foie gras terrine, praline, kirsch-macerated cherries, celeriac purée, ruby port gelée, brioche
  • Pétoncles 28
    pan-fried scallops, golden raisins, cauliflower, capers & artichoke, champagne vinaigrette, sunchokes purée & chips

Grands plats

  • Pâtes Pappardelle à la Truffe 32
    house-made pappardelle, morels, truffle mornay sauce, comté, truffle zest
  • add shaved black truffle +20
  • Magret de Canard 38
    duck breast, five-spice, orange reduction, champagne carrots, black rice, cherry jus
  • Morue Charbonnière 42
    shoyu-glazed sablefish, edamame, seasonal vegetables, matsutake consommé
  • Carré d’Agneau 54
    lamb rack, smoked eggplant purée, couscous, fennel, tomatoes, olive dust
  • Entrecôte de Boeuf 68
    48 days dry-aged ribeye steak, peppercorn sauce, forest mushrooms, cipollini, fennel purée
  • add pommes frites +5

Desserts

  • Crème Brûlée à l'Espresso 12
    espresso crème brûlée, brandy snaps, condensed milk ice cream, flower
  • Millefeuille aux Pommes 14
    layered puff pastry, apple compote, diplomat cream, vanilla ice cream
  • Crémeux au Chocolat Noir 15
    dark chocolate crémeux, pistachio crème & sponge, meringue
  • Fromages 18
    cheese plate, pear butter, berry gel, candied nuts
  • Trio de Sorbets 9

Salé

  • Chou au Fromage de Chèvre et Pignons
    choux pastry, goat cheese, raisins, pine nuts
  • Tarte Forestière
    tart shell, mushroom, coppa, gruyère, egg, nutmeg
  • Sandwiche à la Salade d’Oeuf
    white bread eggs, mayo, chives. paprika
  • Canard et Poire Pochée au Thym
    seared duck breast, thyme poached pear
  • Scone au Cheddar et à la Ciboulette
    cheddar and chives scone, served with butter, smoked salt and fresh cream

Sucré

  • Éclair à la Mangue et au Chocolat Blond
    choux pastry with mango curd and orelys whipped ganache
  • Gâteau Forêt Noire
    chocolate sponge cake, amarena cherry, milk ganache
  • Tartelette au Fromage Blanc et Matcha
    tart with cream cheese and matcha
  • Madeleine
    classic shell sponge cake
  • Palmier
    puff pastry butterfly cookie
  • Macarons

  • Choice of tea or specialty coffee 45/person
  • Barons de Rothschild Champagne Brut +35/glass

Please note: we reserve the right to enforce a strict 2-hour seating.

Espresso

  • Espresso 3.5
  • Macchiato 4
  • Latte 5.25
  • Cappuccino 5
  • Flat White 5
  • Americano 4
  • Viennois 5.5
  • Mocha 6
  • Spanish Cap 5.5
  • —
  • cold +0.5
  • sub almond milk +0.75
  • add whipped cream +0.5
  • extra shot +2

Coffee

  • Drip Coffee 3.5
  • Cold Brew 6
  • Hot Chocolate 6
  • Matcha Latte 6

Pour-Over

  • Kenya 8
    Nyeri Kamoini, 1700 masl, wash process (kiwi, melon, hibiscus)
  • Ethiopia 7
    Yirgacheffe, 2000 masl, washed process (kumquat, orange pekoe, cocoa)
  • Kenya 8
    Nyeri Gatomboya, 1700 masl, washed process (blackberry, raspberry, baked chestnut)
  • Ethiopia 13
    Gesha Village, 2100 masl, natural process (green apple candy, orange marmalade, oolong tea)
  • Jamaica 15
    Blue Mountain, 1500 masl, washed process (orange peel, chocolate, herbal)

Boissons

  • Juice 4
    Orange / Cranberry / Apple / Pineapple
  • Soft Drink 4
    Coke / Diet Coke / Sprite / Ginger Ale / Soda
  • Soft Drink 5.5
    Fever Tree Tonic / Ginger Beer / Soda
  • Badoit Sparkling Water 7
    750ml
  • Evian Still Water 5
    500ml

Thés

  • GREEN
  • Imperial Green 5/8
  • Floral Jasmine 5/8
  • Genmaicha 5/8
  • —
  • OOLONG
  • Osmanthus Oolong 5/8
  • —
  • BLACK
  • English Breakfast 5/8
  • Flowery Earl Grey 5/8
  • Lemongrass Lemon 5/8
  • Lapsang Souchong 5/8
  • —
  • HERBAL
  • Chamomile 5/8
  • Peppermint 5/8
  • Tangerine Rooibos 5/8
  • Ginger Rooibos 5/8
  • —
  • Iced Tea 5

Cocktail de Saison

  • Le Rouge et le Blanc 16
    cognac, strawberry-thyme syrup, crème de cassis, crémant de bourgogne

Cocktails de la Maison

  • Origo et Barons 39
    cognac, lemon syrup, Barons de Rothschild champagne
  • Danielle 14
    white rum, lychee liqueur, orange & lime juice, blue curaçao
  • Le Sentier 15
    chartreuse, gin, lime, cherry bourbon, juniper berries, lemon-thyme
  • Deux Chevaux 14
    bourbon, grapefruit & lime juice, maple syrup, bacon salt rim
  • French Negroni 13
    gin, campari, lillet

Cocktails Classiques

  • Martini 15
    Grey Goose vodka or Tanqueray no.10 gin
  • Old Fashioned 14
    bourbon, sugar, bitters
  • Moscow Mule 13
    ginger vodka, ginger wine, ginger beer

Appéritifs (2oz)

  • 2008 Château d’Arlay Vin Jaune 22
  • Pommeau de Normandie 12
  • Lillet 6
  • Pernod 8

Shochu (2oz)

  • Kuroki Honten ‘Yamaneko’ 15
    Sweet Potato
  • Kuroki Honten ‘Yamazaru’ 15
    Barley

Bières

  • Brasserie de l’Abbaye du Cateau 30
    Fraises/Rhubarbe Sour Ale (5.2% 750ml)
  • Brasserie des Sources 10
    Bellerose Pale Ale (6.5% 330ml)
  • Dieu Du Ciel! 12
    Petit Détour IPA (6.5% 341ml)
  • St-Sylvestre 28
    3 Monts Blonde Bière de Garde (8.5% - 750ml)
  • Dieu Du Ciel! 12
    Aphrodisiaque Chocolate Vanilla Stout (6.5% - 341ml)

Saké (720ml)

  • Shichi Hon Yari 68
    junmai Tama Sakae
  • Jikon 94
    tokubetsu junmai Gohyakumankoku
  • Taka 105
    junmai ginjo Yamadanishiki
  • Jikon 140
    junmai ginjo Omachi
  • Senkin 78
    junmai daiginjo Kamenoo
  • Tatenokawa 89
    junmai daiginjo Dewa Sansan
  • Hououbiden 126
    'Higeban' junmai daiginjo Kissui
  • Tamanohikari 135
    junmai daiginjo Bizen Omachi
  • Tatenokawa 328
    '18' junmai daiginjo Yamadanishiki
  • Jikon 360
    junmai daiginjo Yamadanishiki

Digestifs (1oz)

  • Fernet Branca 7
  • Macvin Rouge 7
  • Grand Marnier 10
  • Chartreuse 17
  • Calvados Père Magloire 12
  • Calvados Christian Drouin XO 20
  • Armagnac Delord 25 ans d’âge 25
  • 2003 Jacoulot Hospices de Beaune Marc de Bourgogne 30

Cognacs (1oz)

  • Cognac Rémy Martin VSOP 19
  • Cognac Tesseron Lot 76 XO ‘Tradition’ 52
  • Cognac Tesseron Lot 53 XO 'Perfection' 177
  • Cognac Tesseron Lot 29 XO ‘Exception’ 380

Whiskies

  • FRANCE
  • Couvreur Intravagan'za 15
  • Couvreur Overaged Malt Whisky 21
  • Couvreur Candid 29
  • Couvreur Blossoming Auld sherried 55
  • —
  • JAPAN
  • Mars Iwai 13
  • Mars Iwai Tradition 21
  • Akashi White Oak 22
  • Suntory Toki 12
  • Nikka from the Barrel 23
  • Nikka Coffey Grain 24
  • Nikka Pure Malt Black 27
  • —
  • SCOTLAND
  • Aberlour 12 Years Double Cask 15
    Speyside
  • Macallan 12 Years 19
    Speyside
  • Glenlivet 15 Years 20
    Speyside
  • Old Pulteney 12 Years 19
    Highland
  • Oban 14 Years 27
    Highland
  • Laphroaig 10 Years 15
    Islay
  • Lagavulin 12 Years 33
    Islay
  • Lagavulin 16 Years 29
    Islay
  • Highland Park 18 Years 39
    Orkney Island
  • —
  • IRELAND
  • Red Breast 12 Years 16
  • —
  • AMERICA
  • Bulleit Bourbon 9
  • Woodford Reserve Bourbon 15
  • Eagle Rare Bourbon 18
  • Michter's Straight Rye 20
  • Michter's Small Batch Bourbon 20
  • Michter's American Unblended Whisky 19
  • E.H. Taylor Small Batch Bourbon 20
  • —
  • INDIA
  • Paul John 'Edited' 18

Vins de Bulles

  • CHAMPAGNE
  • N/V Barons de Rothschild Brut 188
  • N/V Barons de Rothschild Extra Brut 208
  • N/V Barons de Rothschild Blanc De Blancs 238
  • N/V Barons de Rothschild Rosé 238
  • 2008 Barons de Rothschild Blanc De Blancs 728
  • ***
  • JURA
  • N/V Crémant du Jura, André et Mireille Tissot Extra Brut 98
  • ***
  • BURGUNDY
  • 2015 Crémant de Bourgogne, Louis Picamelot ‘Les Terroirs’ Blanc Brut 68

Vins Blancs

  • ALSACE
  • 2016 Gewurztraminer, Pfaff Steinert Grand Cru 95
  • 2015 Muscat, Domaine Ostertag Fronholz 105
  • 2008 Riesling, Trimbach 'Clos Ste-Hune' 588
  • 2014 Riesling, Zind-Humbrecht ‘Clos Saint Urbain’ Grand Cru 375
  • 2015 Riesling, Domaine Weinbach ‘Cuvée Théo’ 120
  • 2016 Riesling, Marcel Deiss 98
  • 2013 Pinot Gris, Zind-Humbrecht ‘Clos Saint Urbain’ Grand Cru 375
  • ***
  • LOIRE
  • 2016 Muscadet, Château Thébaud ‘La Perdrix De L’année’ 58
  • 1998 Savennières, Domaine aux Moines 105
  • 2013 Savennières, Clos de la Coulée de Serrant 380
  • 2015 Savennières, Clos de la Coulée de Serrant 405
  • 2017 Chenin Blanc blend, Les Vins Contés ‘Bois Sans Soif’ 68
  • 2016 Cheverny, Domaine du Salvard ‘Delaille’ 65
  • 2014 Sancerre, Henri Bourgeois ‘La Côte des Monts Damnés’ 108
  • ***
  • BURGUNDY
  • 2015 Chablis, Domaine Pattes Loup ‘Vent d’Ange’ 125
  • 2016 Chablis, Pascal Bouchard 75
  • 2015 Bourgogne Aligoté, Guy Roulot 168
  • 2016 Côte de Beaune, Etienne Sauzet Bourgogne Blanc 135
  • 2015 Château de Meursault, Clos du Château ‘Monopole’ 145
  • 2015 Puligny-Montrachet, Philippe Pacalet 298
  • 2015 Puligny-Montrachet, Etienne Sauzet 278
  • 2015 Puligny-Montrachet, Etienne Sauzet ‘Les Perrières’ 1er Cru 475
  • 2015 Puligny-Montrachet, Etienne Sauzet ‘Les Combettes’ 1er Cru 575
  • 2015 Bâtard-Montrachet, Domaine Fontaine-Gagnard Grand Cru 890
  • 2015 Chassagne-Montrachet, J-C Ramonet ‘Clos du Cailleret’ 1er Cru 340
  • 2015 Chassagne-Montrachet, J-C Ramonet ‘Les Ruchottes’ 1er Cru 355
  • 2013 Mâcon, Domaines Leflaive ‘Mâcon-Verzé’ 145
  • 2016 Mâcon-Villages, JJ Vincent 78
  • 2016 Saint-Véran, JJ Vincent 92
  • ***
  • BEAUJOLAIS
  • 2015 Beaujolais Blanc, Terres Dorées 90
  • ***
  • BORDEAUX
  • 2015 Graves, Château de Chantegrive ‘Caroline’ 85
  • 2013 Sauternes, Château d’Yquem ‘Y’ 550
  • ***
  • RHÔNE
  • 2011 Condrieu, Château-Grillet 825
  • 2015 Condrieu, Domaine Georges Vernay ‘Les Terrasses de l’Empire’ 275
  • 2014 Hermitage, Paul Jaboulet Aîné ‘Le Chevalier de Sterimberg’ 210
  • 2015 Côtes du Rhône Blanc, Domaine de Cristia 60
  • 2017 Côtes du Rhône, Domaine de l’Amauve ‘La Daurèle’ 68
  • 2017 Lirac, Domaine de la Mordorée ‘Cuvée de la Reine de Bois Blanc’ 135

Vins Rouges

  • LOIRE
  • 2012 Bourgueil, Catherine & Pierre Breton ‘Les Perrières’ 125
  • 2014 Chinon, Domaine Bernard Baudry 72
  • 2016 Pineau d’Aunis, Clos du Tue-Boeuf 95
  • 2017 Touraine, Clos du Tue-Boeuf ‘La Butte’ 80
  • ***
  • BURGUNDY
  • 2013 Gevrey-Chambertin, Harmand Geoffroy ‘Village’ 175
  • 2014 Gevrey-Chambertin, Anne Gros ‘La Croix des Champs’ 252
  • 2015 Gevrey-Chambertin, Philippe Pacalet 248
  • 2015 Gevrey-Chambertin, Philippe Pacalet ‘La Perrière’ 1er Cru 420
  • 2015 Gevrey-Chambertin, Dugat-Py ‘Cuvée Coeur de Roy’ 550
  • 2016 Gevrey-Chambertin, Domaine David Duband 205
  • 2016 Charmes-Chambertin Grand Cru, Domaine David Duband 690
  • 2016 Morey St-Denis, Domaine David Duband 185
  • 2016 Morey St-Denis, Domaine David Duband ‘Les BROC’ 1er Cru 235
  • 2016 Morey St-Denis, Domaine David Duband ‘Clos Sorbè’ 1er Cru 235
  • 2016 Clos de la Roche Grand Cru, Domaine David Duband 560
  • 2014 Chambolle-Musigny, Arnoux-Lachaux 290
  • 2016 Chambolle-Musigny, Domaine david Duband 225
  • 2016 Chambolle-Musigny, Domaine david Duband ‘Les Sentiers’ 1er Cru 370
  • 2016 Chambolle-Musigny, Albert Bichot ‘Les Amoureuses’ 1er Cru 920
  • 2016 Clos Vougeot Grand Cru, Domaine David Duband 560
  • 2013 Vosne Romanée, Domaine Arlaud ‘Les Petits Monts’ 1er Cru 328
  • 2014 Vosne Romanée, Confuron-Cotetidot 258
  • 2016 Vosne Romanée, Domaine David Duband 225
  • 2015 Nuits-St-Georges, Nicolas Potel 'Les Vaucrains' 1er Cru 338
  • 2016 Nuits-Saint-Georges, Domaine David Duband 185
  • 2015 Pernand-Vergelesses, Philippe Pacalet ‘Les Belles Filles’ 180
  • 2015 Savigny-les-Beaune, Chandon de Briailles ‘Les Lavières’ 1er Cru 150
  • 2015 Volnay, Marquis d’Angerville ‘Fremiet’ 1er Cru 530
  • 2015 Volnay, Marquis d’Angerville ‘Caillerets’ 1er Cru 610
  • 2015 Volnay, Marquis d’Angerville ‘Champans’ 1er Cru 610
  • 2015 Volnay, Marquis d’Angerville ‘Clos des Ducs’ 1er Cru 780
  • 2015 Château de Meursault, Bourgogne du Château 115
  • 2014 Chassagne-Montrachet, Philippe Colin ‘Les Chênes’ 120
  • 2015 Chassagne-Montrachet, J-C Ramonet ‘Boudriotte’ 1er Cru 250
  • 2015 Chassagne-Montrachet, J-C Ramonet ‘Morgeot’ 1er Cru 250
  • 2015 Chassagne-Montrachet, J-C Ramonet ‘Clos Saint-Jean’ 1er Cru 270
  • ***
  • BEAUJOLAIS
  • 2015 Juliénas, JJ Vincent ‘Domaine de la Conseillère’ Cru du Beaujolais 83
  • 2015 Moulin-à-Vent, Philippe Pacalet 150
  • 2016 Beaujolais, Mathieu & Camille Lapierre ‘Raisins Gaulois’ 68
  • ***
  • BORDEAUX
  • 2015 Bordeaux Rouge, Terra Burdigala ‘Les Mireilles’ 82
  • 2014 Pomérol, Château Hosanna 430
  • 2014 St Émilion, Château Troplong Mondot 1er Grand Cru Classé 410
  • 2014 Côtes de Bordeaux, Château Le Puy ‘Émilien’ 100
  • 2010 Côtes de Bordeaux, Château Le Puy ‘Barthélemy’ 380
  • 2016 Bordeaux Supérieur, Château Clou du Pin 65
  • 2010 Médoc, Château Lousteauneuf Cru Bourgeois 96
  • 2010 St Estèphe, Château Meyney 205
  • 2000 Pauillac, Château Haut-Batailley 450
  • 2014 St Julien, Château Gloria 168
  • 2003 Margaux, Rauzan-Ségla 505
  • ***
  • JURA ET SAVOIE
  • 2011 Côtes du Jura, Château d’Arlay 88
  • 2016 Mondeuse, Domaine de l'Idylle 'Clos Idylle' 65
  • ***
  • RHÔNE
  • 2013 Côte-Rôtie, Domaine Jamet 320
  • 2014 St-Joseph, Jean-Louis Chave ‘Offerus’ 123
  • 2015 St-Joseph, Société d’Exploitation Agricole Rhodanienne ‘Les Ediles’ 95
  • 2013 Ermitage, M. Chapoutier ‘Les Greffieux’ 430
  • 2013 Côtes-du-Rhône, Eric Texier St-Julien en St-Alban ‘Vieille Serine’ 105
  • 2016 Côtes-du-Rhône, Domaine Charvin ‘Le Poutet’ 75
  • 2015 Châteauneuf-du-Pape, Domaine de Beaurenard ‘Boisrenard’ 270
  • ***
  • ROUSSILLON
  • 2014 Côtes du Roussillon, Calmel & Joseph ‘Les Terroirs’ 58
  • 2014 Pic Saint Loup, Clos Marie ‘Simon’ 135
  • 2014 Pic Saint Loup, Clos Marie ‘Métairies du Clos’ Vieilles Vignes 140

Vins Rosés

  • 2017 Tavel, Domaine de la Mordorée, Rhône 88
  • 2016 Grenache, Calmel & Joseph ‘Villa Blanche’, Roussillon 55

Vins de Dessert

  • 2009 Riesling Vendanges Tardives, Marcel Deiss, Alsace 165
    750ML
  • 2013 Sauternes, Château d’Yquem, Bordeaux 880
    375ML

Origo Club

emblem0

Follow Us

  • Facebook
  • Instagram
  • WeChat

Contact

No.110 6888 River Rd
Richmond, BC
Canada V7C 0B5
(604) 285-8889
info@origogroup.ca

Newsletter