
Menu
Lunch
-
Charcuteries 18cured meats, pickles, pommery dijon
-
Fromages 18cheese plate, pear butter, berry gel, candied nuts
-
Soupe du Jour 8
-
Salade de Kale “Lyonnaise” 12kale salad, smoked oyster mushroom, pickled fennel, comté, fresh cheese
-
Croque-Madame 16mornay sauce, truffle ham, fried egg
-
Pâté de Campagne sur Baguette 17country pâté on french baguette, pickles, spicy aioli, cilantro
-
Moules et Frites 22mussels and clams, andouille sausage, tomato, garlic & chili sauce, french fries
-
Pâtes au Saffran et Crevettes Géantes 22pasta with prawns, cherry tomatoes, saffron velouté
-
Cassoulet 28duck confit, toulouse & veal sausages, white beans, pancetta
-
Steak Frites 28grilled steak, pink peppercorn and sautéed onions gravy, french fries
Dessert
-
Crème au Rhum et à l'Orange 7panna cotta with rum, orange and tuile
-
Viennoiseries et Pâtisseriesassorted pastries are delicately prepared daily and presented in the display case to enjoy here or to take home
Mignardises
-
Huîtres 4.25 /eaoysters, mignonette pearl, horseradish
-
Escargots Beurre Maître d’Hôtel 15snails in lemon, garlic & parsley butter
-
Salade d’Hiver 18pickled baby vegetables & beets, goat cheese, pears, pine nuts, croutons
-
Charcuteries 18cured meats, pickles, pommery dijon
-
Caviar 180blinis, crème fraiche, chives, shallots, eggs two ways, lemon
Petits plats
-
Salade de Kale 'Lyonnaise' 16kale salad, smoked oyster mushroom, pickled fennel, comté, fresh cheese
-
Boeuf Tartare 18beef tartar, cured yolk, cornichon, shallot, dijon, horseradish mayo, chips
-
Moules et Coquillages 23mussels and clams, andouille sausage, tomato, garlic & chili sauce
-
-
Terrine de Foie Gras 24foie gras terrine, praline, kirsch-macerated cherries, celeriac purée, ruby port gelée, brioche
-
Pétoncles 28pan-fried scallops, golden raisins, cauliflower, capers & artichoke, champagne vinaigrette, sunchokes purée & chips
Grands plats
-
Pâtes Pappardelle à la Truffe 32house-made pappardelle, morels, truffle mornay sauce, comté, truffle zest
-
-
Magret de Canard 38duck breast, five-spice, orange reduction, champagne carrots, black rice, cherry jus
-
Morue Charbonnière 42shoyu-glazed sablefish, edamame, seasonal vegetables, matsutake consommé
-
Carré d’Agneau 54lamb rack, smoked eggplant purée, couscous, fennel, tomatoes, olive dust
-
Entrecôte de Boeuf 6848 days dry-aged ribeye steak, peppercorn sauce, forest mushrooms, cipollini, fennel purée
-
Desserts
-
Crème Brûlée à l'Espresso 12espresso crème brûlée, brandy snaps, condensed milk ice cream, flower
-
Millefeuille aux Pommes 14layered puff pastry, apple compote, diplomat cream, vanilla ice cream
-
Crémeux au Chocolat Noir 15dark chocolate crémeux, pistachio crème & sponge, meringue
-
Fromages 18cheese plate, pear butter, berry gel, candied nuts
-
Trio de Sorbets 9
Salé
-
Chou au Fromage de Chèvre et Pignonschoux pastry, goat cheese, raisins, pine nuts
-
Tarte Forestièretart shell, mushroom, coppa, gruyère, egg, nutmeg
-
Sandwiche à la Salade d’Oeufwhite bread eggs, mayo, chives. paprika
-
Canard et Poire Pochée au Thymseared duck breast, thyme poached pear
-
Scone au Cheddar et à la Ciboulettecheddar and chives scone, served with butter, smoked salt and fresh cream
Sucré
-
Éclair à la Mangue et au Chocolat Blondchoux pastry with mango curd and orelys whipped ganache
-
Gâteau Forêt Noirechocolate sponge cake, amarena cherry, milk ganache
-
Tartelette au Fromage Blanc et Matchatart with cream cheese and matcha
-
Madeleineclassic shell sponge cake
-
Palmierpuff pastry butterfly cookie
-
Macarons
-
Choice of tea or specialty coffee 45/person
-
Barons de Rothschild Champagne Brut +35/glass
Please note: we reserve the right to enforce a strict 2-hour seating.
Espresso
-
Espresso 3.5
-
Macchiato 4
-
Latte 5.25
-
Cappuccino 5
-
Flat White 5
-
Americano 4
-
Viennois 5.5
-
Mocha 6
-
Spanish Cap 5.5
-
—
-
-
-
-
Coffee
-
Drip Coffee 3.5
-
Cold Brew 6
-
Hot Chocolate 6
-
Matcha Latte 6
Pour-Over
-
Kenya 8Nyeri Kamoini, 1700 masl, wash process (kiwi, melon, hibiscus)
-
Ethiopia 7Yirgacheffe, 2000 masl, washed process (kumquat, orange pekoe, cocoa)
-
Kenya 8Nyeri Gatomboya, 1700 masl, washed process (blackberry, raspberry, baked chestnut)
-
Ethiopia 13Gesha Village, 2100 masl, natural process (green apple candy, orange marmalade, oolong tea)
-
Jamaica 15Blue Mountain, 1500 masl, washed process (orange peel, chocolate, herbal)
Boissons
-
Juice 4Orange / Cranberry / Apple / Pineapple
-
Soft Drink 4Coke / Diet Coke / Sprite / Ginger Ale / Soda
-
Soft Drink 5.5Fever Tree Tonic / Ginger Beer / Soda
-
Badoit Sparkling Water 7750ml
-
Evian Still Water 5500ml
Thés
-
GREEN
-
Imperial Green 5/8
-
Floral Jasmine 5/8
-
Genmaicha 5/8
-
—
-
OOLONG
-
Osmanthus Oolong 5/8
-
—
-
BLACK
-
English Breakfast 5/8
-
Flowery Earl Grey 5/8
-
Lemongrass Lemon 5/8
-
Lapsang Souchong 5/8
-
—
-
HERBAL
-
Chamomile 5/8
-
Peppermint 5/8
-
Tangerine Rooibos 5/8
-
Ginger Rooibos 5/8
-
—
-
Iced Tea 5
Cocktail de Saison
-
Le Rouge et le Blanc 16cognac, strawberry-thyme syrup, crème de cassis, crémant de bourgogne
Cocktails de la Maison
-
Origo et Barons 39cognac, lemon syrup, Barons de Rothschild champagne
-
Danielle 14white rum, lychee liqueur, orange & lime juice, blue curaçao
-
Le Sentier 15chartreuse, gin, lime, cherry bourbon, juniper berries, lemon-thyme
-
Deux Chevaux 14bourbon, grapefruit & lime juice, maple syrup, bacon salt rim
-
French Negroni 13gin, campari, lillet
Cocktails Classiques
-
Martini 15Grey Goose vodka or Tanqueray no.10 gin
-
Old Fashioned 14bourbon, sugar, bitters
-
Moscow Mule 13ginger vodka, ginger wine, ginger beer
Appéritifs (2oz)
-
2008 Château d’Arlay Vin Jaune 22
-
Pommeau de Normandie 12
-
Lillet 6
-
Pernod 8
Shochu (2oz)
-
Kuroki Honten ‘Yamaneko’ 15Sweet Potato
-
Kuroki Honten ‘Yamazaru’ 15Barley
Bières
-
Brasserie de l’Abbaye du Cateau 30Fraises/Rhubarbe Sour Ale (5.2% 750ml)
-
Brasserie des Sources 10Bellerose Pale Ale (6.5% 330ml)
-
Dieu Du Ciel! 12Petit Détour IPA (6.5% 341ml)
-
St-Sylvestre 283 Monts Blonde Bière de Garde (8.5% - 750ml)
-
Dieu Du Ciel! 12Aphrodisiaque Chocolate Vanilla Stout (6.5% - 341ml)
Saké (720ml)
-
Shichi Hon Yari 68junmai Tama Sakae
-
Jikon 94tokubetsu junmai Gohyakumankoku
-
Taka 105junmai ginjo Yamadanishiki
-
Jikon 140junmai ginjo Omachi
-
Senkin 78junmai daiginjo Kamenoo
-
Tatenokawa 89junmai daiginjo Dewa Sansan
-
Hououbiden 126'Higeban' junmai daiginjo Kissui
-
Tamanohikari 135junmai daiginjo Bizen Omachi
-
Tatenokawa 328'18' junmai daiginjo Yamadanishiki
-
Jikon 360junmai daiginjo Yamadanishiki
Digestifs (1oz)
-
Fernet Branca 7
-
Macvin Rouge 7
-
Grand Marnier 10
-
Chartreuse 17
-
Calvados Père Magloire 12
-
Calvados Christian Drouin XO 20
-
Armagnac Delord 25 ans d’âge 25
-
2003 Jacoulot Hospices de Beaune Marc de Bourgogne 30
Cognacs (1oz)
-
Cognac Rémy Martin VSOP 19
-
Cognac Tesseron Lot 76 XO ‘Tradition’ 52
-
Cognac Tesseron Lot 53 XO 'Perfection' 177
-
Cognac Tesseron Lot 29 XO ‘Exception’ 380
Whiskies
-
FRANCE
-
Couvreur Intravagan'za 15
-
Couvreur Overaged Malt Whisky 21
-
Couvreur Candid 29
-
Couvreur Blossoming Auld sherried 55
-
—
-
JAPAN
-
Mars Iwai 13
-
Mars Iwai Tradition 21
-
Akashi White Oak 22
-
Suntory Toki 12
-
Nikka from the Barrel 23
-
Nikka Coffey Grain 24
-
Nikka Pure Malt Black 27
-
—
-
SCOTLAND
-
Aberlour 12 Years Double Cask 15Speyside
-
Macallan 12 Years 19Speyside
-
Glenlivet 15 Years 20Speyside
-
Old Pulteney 12 Years 19Highland
-
Oban 14 Years 27Highland
-
Laphroaig 10 Years 15Islay
-
Lagavulin 12 Years 33Islay
-
Lagavulin 16 Years 29Islay
-
Highland Park 18 Years 39Orkney Island
-
—
-
IRELAND
-
Red Breast 12 Years 16
-
—
-
AMERICA
-
Bulleit Bourbon 9
-
Woodford Reserve Bourbon 15
-
Eagle Rare Bourbon 18
-
Michter's Straight Rye 20
-
Michter's Small Batch Bourbon 20
-
Michter's American Unblended Whisky 19
-
E.H. Taylor Small Batch Bourbon 20
-
—
-
INDIA
-
Paul John 'Edited' 18
Vins de Bulles
-
CHAMPAGNE
-
N/V Barons de Rothschild Brut 188
-
N/V Barons de Rothschild Extra Brut 208
-
N/V Barons de Rothschild Blanc De Blancs 238
-
N/V Barons de Rothschild Rosé 238
-
2008 Barons de Rothschild Blanc De Blancs 728
-
***
-
JURA
-
N/V Crémant du Jura, André et Mireille Tissot Extra Brut 98
-
***
-
BURGUNDY
-
2015 Crémant de Bourgogne, Louis Picamelot ‘Les Terroirs’ Blanc Brut 68
Vins Blancs
-
ALSACE
-
2016 Gewurztraminer, Pfaff Steinert Grand Cru 95
-
2015 Muscat, Domaine Ostertag Fronholz 105
-
2008 Riesling, Trimbach 'Clos Ste-Hune' 588
-
2014 Riesling, Zind-Humbrecht ‘Clos Saint Urbain’ Grand Cru 375
-
2015 Riesling, Domaine Weinbach ‘Cuvée Théo’ 120
-
2016 Riesling, Marcel Deiss 98
-
2013 Pinot Gris, Zind-Humbrecht ‘Clos Saint Urbain’ Grand Cru 375
-
***
-
LOIRE
-
2016 Muscadet, Château Thébaud ‘La Perdrix De L’année’ 58
-
1998 Savennières, Domaine aux Moines 105
-
2013 Savennières, Clos de la Coulée de Serrant 380
-
2015 Savennières, Clos de la Coulée de Serrant 405
-
2017 Chenin Blanc blend, Les Vins Contés ‘Bois Sans Soif’ 68
-
2016 Cheverny, Domaine du Salvard ‘Delaille’ 65
-
2014 Sancerre, Henri Bourgeois ‘La Côte des Monts Damnés’ 108
-
***
-
BURGUNDY
-
2015 Chablis, Domaine Pattes Loup ‘Vent d’Ange’ 125
-
2016 Chablis, Pascal Bouchard 75
-
2015 Bourgogne Aligoté, Guy Roulot 168
-
2016 Côte de Beaune, Etienne Sauzet Bourgogne Blanc 135
-
2015 Château de Meursault, Clos du Château ‘Monopole’ 145
-
2015 Puligny-Montrachet, Philippe Pacalet 298
-
2015 Puligny-Montrachet, Etienne Sauzet 278
-
2015 Puligny-Montrachet, Etienne Sauzet ‘Les Perrières’ 1er Cru 475
-
2015 Puligny-Montrachet, Etienne Sauzet ‘Les Combettes’ 1er Cru 575
-
2015 Bâtard-Montrachet, Domaine Fontaine-Gagnard Grand Cru 890
-
2015 Chassagne-Montrachet, J-C Ramonet ‘Clos du Cailleret’ 1er Cru 340
-
2015 Chassagne-Montrachet, J-C Ramonet ‘Les Ruchottes’ 1er Cru 355
-
2013 Mâcon, Domaines Leflaive ‘Mâcon-Verzé’ 145
-
2016 Mâcon-Villages, JJ Vincent 78
-
2016 Saint-Véran, JJ Vincent 92
-
***
-
BEAUJOLAIS
-
2015 Beaujolais Blanc, Terres Dorées 90
-
***
-
BORDEAUX
-
2015 Graves, Château de Chantegrive ‘Caroline’ 85
-
2013 Sauternes, Château d’Yquem ‘Y’ 550
-
***
-
RHÔNE
-
2011 Condrieu, Château-Grillet 825
-
2015 Condrieu, Domaine Georges Vernay ‘Les Terrasses de l’Empire’ 275
-
2014 Hermitage, Paul Jaboulet Aîné ‘Le Chevalier de Sterimberg’ 210
-
2015 Côtes du Rhône Blanc, Domaine de Cristia 60
-
2017 Côtes du Rhône, Domaine de l’Amauve ‘La Daurèle’ 68
-
2017 Lirac, Domaine de la Mordorée ‘Cuvée de la Reine de Bois Blanc’ 135
Vins Rouges
-
LOIRE
-
2012 Bourgueil, Catherine & Pierre Breton ‘Les Perrières’ 125
-
2014 Chinon, Domaine Bernard Baudry 72
-
2016 Pineau d’Aunis, Clos du Tue-Boeuf 95
-
2017 Touraine, Clos du Tue-Boeuf ‘La Butte’ 80
-
***
-
BURGUNDY
-
2013 Gevrey-Chambertin, Harmand Geoffroy ‘Village’ 175
-
2014 Gevrey-Chambertin, Anne Gros ‘La Croix des Champs’ 252
-
2015 Gevrey-Chambertin, Philippe Pacalet 248
-
2015 Gevrey-Chambertin, Philippe Pacalet ‘La Perrière’ 1er Cru 420
-
2015 Gevrey-Chambertin, Dugat-Py ‘Cuvée Coeur de Roy’ 550
-
2016 Gevrey-Chambertin, Domaine David Duband 205
-
2016 Charmes-Chambertin Grand Cru, Domaine David Duband 690
-
2016 Morey St-Denis, Domaine David Duband 185
-
2016 Morey St-Denis, Domaine David Duband ‘Les BROC’ 1er Cru 235
-
2016 Morey St-Denis, Domaine David Duband ‘Clos Sorbè’ 1er Cru 235
-
2016 Clos de la Roche Grand Cru, Domaine David Duband 560
-
2014 Chambolle-Musigny, Arnoux-Lachaux 290
-
2016 Chambolle-Musigny, Domaine david Duband 225
-
2016 Chambolle-Musigny, Domaine david Duband ‘Les Sentiers’ 1er Cru 370
-
2016 Chambolle-Musigny, Albert Bichot ‘Les Amoureuses’ 1er Cru 920
-
2016 Clos Vougeot Grand Cru, Domaine David Duband 560
-
2013 Vosne Romanée, Domaine Arlaud ‘Les Petits Monts’ 1er Cru 328
-
2014 Vosne Romanée, Confuron-Cotetidot 258
-
2016 Vosne Romanée, Domaine David Duband 225
-
2015 Nuits-St-Georges, Nicolas Potel 'Les Vaucrains' 1er Cru 338
-
2016 Nuits-Saint-Georges, Domaine David Duband 185
-
2015 Pernand-Vergelesses, Philippe Pacalet ‘Les Belles Filles’ 180
-
2015 Savigny-les-Beaune, Chandon de Briailles ‘Les Lavières’ 1er Cru 150
-
2015 Volnay, Marquis d’Angerville ‘Fremiet’ 1er Cru 530
-
2015 Volnay, Marquis d’Angerville ‘Caillerets’ 1er Cru 610
-
2015 Volnay, Marquis d’Angerville ‘Champans’ 1er Cru 610
-
2015 Volnay, Marquis d’Angerville ‘Clos des Ducs’ 1er Cru 780
-
2015 Château de Meursault, Bourgogne du Château 115
-
2014 Chassagne-Montrachet, Philippe Colin ‘Les Chênes’ 120
-
2015 Chassagne-Montrachet, J-C Ramonet ‘Boudriotte’ 1er Cru 250
-
2015 Chassagne-Montrachet, J-C Ramonet ‘Morgeot’ 1er Cru 250
-
2015 Chassagne-Montrachet, J-C Ramonet ‘Clos Saint-Jean’ 1er Cru 270
-
***
-
BEAUJOLAIS
-
2015 Juliénas, JJ Vincent ‘Domaine de la Conseillère’ Cru du Beaujolais 83
-
2015 Moulin-à-Vent, Philippe Pacalet 150
-
2016 Beaujolais, Mathieu & Camille Lapierre ‘Raisins Gaulois’ 68
-
***
-
BORDEAUX
-
2015 Bordeaux Rouge, Terra Burdigala ‘Les Mireilles’ 82
-
2014 Pomérol, Château Hosanna 430
-
2014 St Émilion, Château Troplong Mondot 1er Grand Cru Classé 410
-
2014 Côtes de Bordeaux, Château Le Puy ‘Émilien’ 100
-
2010 Côtes de Bordeaux, Château Le Puy ‘Barthélemy’ 380
-
2016 Bordeaux Supérieur, Château Clou du Pin 65
-
2010 Médoc, Château Lousteauneuf Cru Bourgeois 96
-
2010 St Estèphe, Château Meyney 205
-
2000 Pauillac, Château Haut-Batailley 450
-
2014 St Julien, Château Gloria 168
-
2003 Margaux, Rauzan-Ségla 505
-
***
-
JURA ET SAVOIE
-
2011 Côtes du Jura, Château d’Arlay 88
-
2016 Mondeuse, Domaine de l'Idylle 'Clos Idylle' 65
-
***
-
RHÔNE
-
2013 Côte-Rôtie, Domaine Jamet 320
-
2014 St-Joseph, Jean-Louis Chave ‘Offerus’ 123
-
2015 St-Joseph, Société d’Exploitation Agricole Rhodanienne ‘Les Ediles’ 95
-
2013 Ermitage, M. Chapoutier ‘Les Greffieux’ 430
-
2013 Côtes-du-Rhône, Eric Texier St-Julien en St-Alban ‘Vieille Serine’ 105
-
2016 Côtes-du-Rhône, Domaine Charvin ‘Le Poutet’ 75
-
2015 Châteauneuf-du-Pape, Domaine de Beaurenard ‘Boisrenard’ 270
-
***
-
ROUSSILLON
-
2014 Côtes du Roussillon, Calmel & Joseph ‘Les Terroirs’ 58
-
2014 Pic Saint Loup, Clos Marie ‘Simon’ 135
-
2014 Pic Saint Loup, Clos Marie ‘Métairies du Clos’ Vieilles Vignes 140
Vins Rosés
-
2017 Tavel, Domaine de la Mordorée, Rhône 88
-
2016 Grenache, Calmel & Joseph ‘Villa Blanche’, Roussillon 55
Vins de Dessert
-
2009 Riesling Vendanges Tardives, Marcel Deiss, Alsace 165750ML
-
2013 Sauternes, Château d’Yquem, Bordeaux 880375ML